Werken bij FlexFront? | inloggen adviseur | contact

Kenmerken Centraal Beheer

Centraal Beheer

De Leef Hypotheek is een compleet nieuwe hypotheek van Centraal Beheer en is afgestemd op de wensen van uw klant én die van u. Of uw klant nu een starter is, een hypotheek wil verhogen, wil verduurzamen, gaat doorstromen of wil oversluiten; met de Leef Hypotheek biedt u uw klant een passende hypotheek.
 

De belangrijkste kenmerken van de Leef Hypotheek op een rij:

  • Automatisch een lagere rente als uw klant voldoende aflost
  • Onbeperkt boetevrij aflossen als de aflossing uit eigen middelen is
  • De mogelijkheid om 1 keer in de 12 maanden rente te middelen
  • Een eenvoudig en overzichtelijk aanvraagproces
  • Snelle en veilige aanlevering van documenten via de Ockto app

 

Belangrijk om te weten:
De Leef Hypotheek volgt de Thuis Hypotheek op. U kunt vanaf 11 november 2020 alleen nog de Leef Hypotheek aanvragen voor nieuwe klanten.

 

Centraal Beheer maakt gebruik van de Inkomensbepaling Loondienst (IBL). IBL is een nieuwe methode om het toetsinkomen te berekenen voor mensen in loondienst. IBL is een eenvoudiger alternatief voor de werkgeversverklaring. De IBL rekentool gebruikt de inkomensgegevens uit het UWV verzekeringsbericht en stelt daarmee het maximaal inkomen vast. Het opvragen van inkomensgegevens gaat sneller, makkelijker, de gegevens zijn betrouwbaar en dankzij de volledig digitale ondersteuning is de kans op fouten klein. Uiteraard is van belang dat IBL correct wordt ingevoerd in de adviessoftware. Wilt u weten hoe het werkt? Kijk dan in de pdf ‘IBL invullen adviessoftware’.

IBL rekentool

 

Bij Centraal Beheer is vanaf 1 januari 2021 het nieuwe ‘model werkgeversverklaring NHG 2021verplicht bij zowel aanvragen met als zonder NHG.

 

In de FlexFront productvergelijker vindt u de meest voorkomende kenmerken van de Leef Hypotheek keurig op een rij. Natuurlijk kunt u uw inhoudelijke acceptatievragen ook stellen aan een van onze vakspecialisten van team Centraal Beheer.  Belt u hiervoor naar 030 600 5120.

 

Dossiers in beheer

Voor Centraal Beheer behandelt FlexFront verhogingen, ontslag en omzettingen van de leningen, voor alle overige vragen m.b.t. een Centraal Beheer dossier in beheer neemt u contact op met Quion via telefoonnummer 055 5798 510.