Werken bij FlexFront? | inloggen adviseur | contact

Obvion Hypotheken

Obvion Hypotheken, specialist in hypotheken

Kenmerken Obvion Hypotheken

Obvion Hypotheken

Obvion wil hypotheken voor iedereen. Ook voor klanten zonder vast contract, zzp-ers en senioren. Omdat iedere woonwens anders is wordt elke situatie met aandacht bekeken en wordt er gezocht naar een verantwoorde financieringsoplossing die past bij de gewenste situatie. Meedenken en op maat gesneden advies is voor Obvion Hypotheken heel gewoon.

 

Obvion Hypotheken is 100 % dochter van Rabobank en is ontstaan uit een samenwerking van Rabobank met ABP en heeft al meer dan 35 jaar ervaring in het verstrekken van hypotheken. Een hypotheek van Obvion is alleen verkrijgbaar via de onafhankelijke adviseur.

 

Via FlexFront kunt u de Obvion Woon Hypotheek aanvragen, de nieuwste hypotheek van Obvion. De Woon Hypotheek is een voordelige en solide hypotheek. De Woon Hypotheek kent verschillende aflosvormen: annuïteiten-, lineair-, aflossingsvrij-, spaar- en levenhypotheek.

 

De belangrijkste kenmerken op een rij:

  • Bij de Obvion Woon Hypotheek hoeft het rente-aanbod niet getekend retour, de klant tekent alleen het bindend hypotheekaanbod
  • WW inkomen telt mee bij het gemiddelde inkomen over de voorgaande jaren
  • Meetekenen van de ouders is mogelijk
  • Overbruggen is mogelijk tot 100%
  • Ondernemers korter dan 3 jaar (onder voorwaarden) mogelijk
  • Obvion Hypotheken vergoedt na passeren een bijdrage van € 250,- voor een externe inkomensbepaling

 

Obvion Hypotheken kent voor als het even tegen zit Renteparkeren en biedt hulp bij betalingsproblemen met een jobcoach en/of een budgetplanner.

 

In de FlexFront productvergelijker vindt u de meest voorkomende kenmerken van de Obvion hypotheek keurig op een rij. Natuurlijk kunt u uw inhoudelijke acceptatievragen ook stellen aan een van onze vakspecialisten van het Obvion team.  Belt u hiervoor naar 030 600 5120.

 

FlexFront biedt samen met Obvion een snel en kwalitatief hoogstaand proces. Na aanvraag ontvangt u binnen 24 uur een passend rente-aanbod.  Dit rente-aanbod hoeft niet getekend retour. Tegelijk met het rente-aanbod ontvangt u een stukkenlijst voor de klant. Het 1e akkoord en finaal akkoord volgt binnen 24 uur, na aanleveren compleet dossier.