Werken bij FlexFront? | inloggen adviseur | contact

Kenmerken Tulp Hypotheken

Tulp Hypotheken

Tulp Hypotheken biedt hypotheken voor de aankoop, verbouwing of herfinanciering van een bestaande woning. Tulp kiest voor lange rentevasteperiodes met een scherpe rente. Tulp Hypotheken hoort daardoor altijd bij de goedkoopste aanbieders in de markt.

Tulp Hypotheken kiest voor een gedegen groeistrategie. Na de beheerste introductie in 2018 zal Tulp Hypotheken zich in 2019 verder profileren met een verbeterde propositie.

Tulp Hypotheken biedt annuïtaire-, lineaire en aflossingsvrije hypotheken.

 

De belangrijkste kenmerken op een rij:

  • Scherp rente-aanbod in 90% en 100% risicoklasse ( rentevasteperiodes: 5, 10, 15, 20, 25 en 30 jaar)
  • Ruime voorwaarden waaronder; 25% boetevrij aflossen, rente daalt automatisch bij lagere risicoklasse en dagrente
  • Maximaal 50% van de marktwaarde of de koopsom van de woning is met een aflossingsvrij leningdeel te financieren
  • Overbrugging mogelijk op niet verkochte woning (maximaal 85% van de marktwaarde -/- de restantschuld)
  • Inkomensstijging binnen 6 maanden mag ook bij tijdelijk dienstverband met intentie worden meegenomen

Bij Tulp Hypotheken is het mogelijk van de volgende rekenexperts gebruik te maken voor de berekening van het zelfstandig inkomen: ViiZ (alleen aanvragen zonder NHG), Raadhuys, Overviewz, Pentrax en Zakelijk Inkomen. Hier kunnen inkomensverklaringen voor zowel aanvragen met NHG als aanvragen zonder NHG worden aangevraagd.

 

In de FlexFront productvergelijker vindt u de meest voorkomende kenmerken van de Tulp hypotheek keurig op een rij. Natuurlijk kunt u uw inhoudelijke acceptatievragen ook stellen aan een van onze vakspecialisten van het Tulp Hypotheken team. Belt u hiervoor naar 030 600 5120.

Tulp Hypotheken biedt samen met FlexFront een snel en kwalitatief hoogstaand proces:  Na aanvraag ontvangt u binnen 24 uur een passend rente-aanbod. 1e akkoord en finaal akkoord binnen 24 uur, na aanleveren compleet dossier.

 

Dossiers in beheer

Voor Tulp Hypotheken behandelt FlexFront verhogingen van de leningen, voor alle overige vragen over een Tulp Hypotheken dossier in beheer neemt u contact op met Stater via telefoonnummer 030 3070 500.