Werken bij FlexFront? | inloggen adviseur | contact

Tulp Hypotheken

Tulp Hypotheken is een Nederlands hypotheekbedrijf dat is opgericht door een aantal betrokken professionals met jarenlange ervaring. Hierdoor heeft Tulp Hypotheken alles in huis om bij de beste hypotheekverstrekkers in Nederland te horen.

Kenmerken Tulp Hypotheken

Tulp Hypotheken

Tulp Hypotheken biedt hypotheken voor aankoop of verbouwing van een bestaande woning. Tulp kiest voor lange rentevasteperiodes met een scherpe rente. Tulp Hypotheken hoort daardoor altijd bij de goedkoopste aanbieders in de markt.

Tulp Hypotheken kiest voor een gedegen groeistrategie. Na de beheerste introductie in 2018 zal Tulp Hypotheken zich in 2019 verder profileren met een verbeterde propositie.

Op dit moment biedt Tulp Hypotheken annuïtaire en lineaire hypotheken.

 

De belangrijkste kenmerken op een rij:

  • Scherp rente-aanbod in 90% en 100% risicoklasse ( rentevasteperiodes: 5, 10, 15, 20, 25 en 30 jaar)
  • Ruime voorwaarden, waaronder 25% boetevrij aflossen, automatische rentedaling bij een lagere risicoklasse, dagrente
  • Viiz inkomenscertificaat wordt 100% erkend als toetsinkomen ondernemer
  • Ruime voorwaarden voor startende ondernemers. Voorbeeld: bij 2 jaar loondienst, daarna ZZP (in dezelfde branche) wordt inkomen loondienst meegenomen, laagste van de drie is toetsinkomen
  • Marktconforme verhuisregeling (6 maanden)

 

Een aanstelling Tulp Hypotheken is bij introductie samenwerking geregeld voor het bij FlexFront aangesloten intermediair.

 

In de FlexFront productvergelijker vindt u de meest voorkomende kenmerken van de Tulp hypotheek keurig op een rij. Natuurlijk kunt u uw inhoudelijke acceptatievragen ook stellen aan een van onze vakspecialisten van het Tulp Hypotheken team. Belt u naar 030 600 5120 en vraagt u naar Yahya Okur (teamleider), Sandra Heijkamp, Lindsay Besselsen en Hanane Chakir.

Tulp Hypotheken biedt samen met FlexFront een snel en kwalitatief hoogstaand proces:  Na aanvraag ontvangt u binnen 24 uur een passend rente-aanbod. 1e akkoord en finaal akkoord binnen 24 uur, na aanleveren compleet dossier.