Werken bij FlexFront? | inloggen adviseur | contact

Kenmerken Woonfonds

Woonfonds

De Woonfonds Woongenot Hypotheek is een flexibele hypotheek met uitstekende voorwaarden. Woonfonds biedt o.a. ruime boetevrij-aflosmogelijkheden, rentemiddeling en Woonfonds valt de consument niet lastig met administratie- en annuleringskosten of boete bij verkoop. Deze hypotheek is ook beschikbaar (met een opslag) voor de zelfstandig ondernemer.

De belangrijkste kenmerken van een Woongenot Hypotheek op een rij:

  • Geldigheid rente-aanbod is 4 maanden en met 5 maanden te verlengen
  • Dalrente gedurende de tekentermijn (eerste 14 dagen)
  • Geen annuleringskosten
  • Rentevergoeding nieuwbouwbouwdepot is gelijk aan hypotheekrente
  • Rentemiddeling is mogelijk
  • Groeiende zelfstandige (1-2-3 regel)/zelfstandige korter dan 3 jaar, eventueel in combinatie met een inkomen uit een voorgaand dienstverband in dezelfde sector
  • Bankspaarhypotheek / levenhypotheek
  • Verruimingen bij oversluiten zonder NHG zijn onder voorwaarden mogelijk.

 

Woningverhuur Hypotheek

Woonfonds maakt het met de Woningverhuur Hypotheek mogelijk om een huis te kopen en te verhuren.

In onderstaande informatiekaart vindt u hierover meer informatie:

 

Familiehypotheek

De Familiehypotheek van Woonfonds maakt samenwonen met familie mogelijk.

In onderstaande informatiekaart vindt u hierover meer informatie:

 

Woonfonds maakt gebruik van de Inkomensbepaling Loondienst (IBL). IBL is een nieuwe methode om het toetsinkomen te berekenen voor mensen in loondienst. IBL is een eenvoudiger alternatief voor de werkgeversverklaring. De IBL rekentool gebruikt de inkomensgegevens uit het UWV verzekeringsbericht en stelt daarmee het maximaal inkomen vast. Het opvragen van inkomensgegevens gaat sneller, makkelijker, de gegevens zijn betrouwbaar en dankzij de volledig digitale ondersteuning is de kans op fouten klein. Uiteraard is van belang dat IBL correct wordt ingevoerd in de adviessoftware. Wilt u weten hoe het werkt? Kijk dan in de pdf ‘IBL invullen adviessoftware’.

IBL rekentool

 

In de FlexFront productvergelijker vindt u de meest voorkomende kenmerken van Woonfonds keurig op een rij. Natuurlijk kunt u uw inhoudelijke acceptatievragen ook stellen aan een van onze vakspecialisten van team Woonfonds. Belt u hiervoor naar 030 600 5120.

 

Dossiers in beheer

Voor Woonfonds behandelt FlexFront verhogingen, ontslag en omzettingen van de leningen, voor alle overige vragen m.b.t. een Woonfonds dossier in beheer neemt u contact op met Quion via telefoonnummer 010 2422 100.