Werken bij FlexFront? | inloggen adviseur | contact
woensdag, 08 april 2020 08:49

Wat een tijden zijn dit. De coronacrisis brengt zoveel spanning. De wereld staat in brand. Zelf vraag je je af hoe dichtbij het virus gaat komen. Je hoopt toch niet dat je naasten...

Ik vind het heel spannend en hoop dat we snel door deze ellende heen zijn. Tegelijkertijd, hoe wrang ook, vind ik het ook een tijd die mooie dingen voortbrengt. Je moet het met z’n allen maar zien te regelen en dat doen we gewoon. Bij FlexFront werken we nagenoeg allemaal vanuit huis. U als adviseur ook, of u zit op een leeg kantoor. Met videobellen en conference calls komen we onze dagen door. Advies via de webcam, webinars en liveblogs, hypotheken accepteren aan de keukentafel. We doen het gewoon en we zijn ook nog eens hartstikke efficiënt en productief. Wat een lessen we hieruit kunnen trekken!

 

En dan is er die hypotheekmarkt waar we met z’n allen in zitten. Record na record. Extreme drukte, dubbele cijfers. Storm voor de stilte? Naar verwachting voor een deel waar, alhoewel de lage rente én het feit dat mensen thuis meer tijd hebben om hun financiën te overdenken, waarschijnlijk nog een hausse aan oversluitingen zal opleveren. We mogen ons gelukkig prijzen dat we in deze markt zitten, met een product waar altijd behoefte aan is.

 

Ondertussen maken we elkaar niet gek. We accepteren dat een crisis spanning oplevert. Voor onszelf, voor consumenten, voor geldverstrekkers. Wat gebeurt er met huizenprijzen? Staan dienstverbanden onder druk? En is een intentieverklaring nog wel net zoveel waard als voorheen? We begrijpen dat geldverstrekkers hun beleid tegen het licht houden en dat consumenten nog snel een hypotheek geregeld willen hebben. Met elkaar maken we twee keer zoveel hypotheken mogelijk als normaal. Dat doorlooptijden daarmee tijdelijk oplopen is normaal en acceptabel. Zolang we dat maar weten van elkaar. Ik vind het belangrijk dat adviseurs hun werk goed kunnen blijven doen. Daarom blijft FlexFront informeren, blijven we bereikbaar en blijven we de allerbeste kwaliteit leveren.

 

Ik wens u alle goeds. Blijf rustig en gezond, samen slaan we ons door deze crisis heen!

 

Michiel van der Linde

Commercieel Manager