Werken bij FlexFront? | inloggen adviseur | contact

Kenmerken Argenta

Argenta

De belangrijkste pluspunten van Argenta voor u op een rij:

  • Nieuwbouw Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO), projectbouw en in eigen beheer mogelijk
  • Rentevergoeding bouwdepot vergoeding is gelijk aan hypotheekrente
  • Verhuisregeling; de lening mag binnen 12 maanden onder dezelfde voorwaarden meeverhuizen naar de nieuwe woning
  • Laagste rente van rente-aanbod of bij passeren. Wordt de offerte verlengd? Dan klikt Argenta de rente vast na
    4 maanden (1e geldigheid)
  • Mogelijkheden voor houten skeletbouw en houten woningen

 

Argenta maakt gebruik van de Inkomensbepaling Loondienst (IBL). IBL is een nieuwe methode om het toetsinkomen te berekenen voor mensen in loondienst. IBL is een eenvoudiger alternatief voor de werkgeversverklaring. De IBL rekentool gebruikt de inkomensgegevens uit het UWV verzekeringsbericht en stelt daarmee het maximaal inkomen vast. Het opvragen van inkomensgegevens gaat sneller, makkelijker, de gegevens zijn betrouwbaar en dankzij de volledig digitale ondersteuning is de kans op fouten klein. Uiteraard is van belang dat IBL correct wordt ingevoerd in de adviessoftware. Wilt u weten hoe het werkt? Kijk dan in de pdf ‘IBL invullen adviessoftware’.

IBL rekentool

 

Bij Argenta is vanaf 1 januari 2021 het nieuwe ‘model werkgeversverklaring NHG 2021verplicht bij zowel aanvragen met als zonder NHG.

 

In de FlexFront productvergelijker vindt u de meest voorkomende kenmerken van Argenta keurig op een rij. Natuurlijk kunt u uw inhoudelijke acceptatievragen ook stellen aan een van onze vakspecialisten van team Argenta.  Belt u hiervoor naar 030 600 5120.

 

Dossiers in beheer

Voor Argenta behandelt FlexFront verhogingen, ontslag en omzettingen van de leningen, voor alle overige vragen m.b.t. een Argenta dossier in beheer neemt u contact op met Quion via telefoonnummer 076 5433 085.