Werken bij FlexFront? | inloggen adviseur | contact

Kenmerken Lloyds Bank

Lloyds Bank

De belangrijkste pluspunten van een Lloyds Bank Hypotheek voor u op een rij:

  • Consumptieve opname of kredieten inlossen: bij aanvragen zonder NHG is dit mogelijk tot 90% van de marktwaarde
  • Financiële verplichtingen: de last van kredieten wordt bepaald op 2% van het kredietlimiet of de werkelijke last als deze lager is
  • Senioren propositie bij aankoop met NHG
  • Oversluiting en aankoop tot 65% met WOZ en calcasa op voorlegbasis
  • NHG volgend voor zzp'ers die langer dan een jaar maar korter dan 3 jaar zelfstandig zijn, ook mogelijkheden zonder NHG

 

Lloyds Bank maakt gebruik van de Inkomensbepaling Loondienst (IBL). IBL is een nieuwe methode om het toetsinkomen te berekenen voor mensen in loondienst. IBL is een eenvoudiger alternatief voor de werkgeversverklaring. De IBL rekentool gebruikt de inkomensgegevens uit het UWV verzekeringsbericht en stelt daarmee het maximaal inkomen vast. Het opvragen van inkomensgegevens gaat sneller, makkelijker, de gegevens zijn betrouwbaar en dankzij de volledig digitale ondersteuning is de kans op fouten klein. Uiteraard is van belang dat IBL correct wordt ingevoerd in de adviessoftware. Wilt u weten hoe het werkt? Kijk dan in de pdf ‘IBL invullen adviessoftware’.

IBL rekentool

 

Bij Lloyds Bank is vanaf 1 januari 2021 het nieuwe ‘model werkgeversverklaring NHG 2021verplicht bij zowel aanvragen met als zonder NHG.

 

In de FlexFront productvergelijker vindt u de meest voorkomende kenmerken van de Lloyds Bank hypotheek keurig op een rij. Natuurlijk kunt u uw inhoudelijke acceptatievragen ook stellen aan een van onze vakspecialisten van het Lloyds Bank team. Belt u hiervoor naar 030 600 5120.

 

Dossiers in beheer

Voor Lloyds Bank behandelt FlexFront verhogingen van de leningen, voor alle overige vragen over een Lloyds Bank dossier in beheer neemt u contact op met Stater via telefoonnummer 033 4509 300.

 

Naar de aanbiederspagina van Lloyds Bank Verhuurhypotheken