FAST inlog adviseur | contact
donderdag, 14 april 2022 14:31

Onze collega’s vertellen over hun werk bij FlexFront. 5 vragen, 5 eerlijke antwoorden. Maak kennis met Marjan Brinkhuis, Senior Hypotheekacceptant.

Het is al enkele weken druk in de hypothekenbranche. Wat betekent dit voor jou?
Meer werken dan de reguliere uren, ook in de weekenden op zaterdag en zondag. Sommige dossiers blijven ook mijn aandacht houden. Dus soms heb ik er ook wel slapeloze nachten van. ’s Nachts schrik je wakker met de gedachte “ben ik dit niet vergeten” of “welke mogelijkheden zijn er nog”. Of een dossier waar de wet van Murphy van toepassing is.

Ik heb een gevoel bij FlexFront en ik wil het ook goed doen. De positieve uitstraling werkt dan door richting de klant.

Onze slogan is ‘Service waar u blij van wordt, wat is jouw bijdrage hier in?
Ik neem mijn werk serieus nemen: niet lullen maar poetsen en doen wat je zegt en zeggen wat je doet. En je werk leuk vinden, dat straal je altijd uit! Soms moet je ‘nee’  zeggen tegen een adviseur. Het is dan belangrijk om mee te denken in een oplossing voor de klant, bijvoorbeeld samen met de collega’s van de Voorbespreekdesk. 

Wat doet jouw team om te zorgen dat jullie de beste service blijven leveren?
In ons team (Quion-team) beginnen wij de dag met dagstarts. Daarin bespreken we de werkvoorraad en lopende zaken die bijzondere punten hebben. Ook wijzen we elkaar op kleine dingen die verbeterd kunnen worden. Zo blijven we  up-to-date. Nieuwe medewerkers worden door verschillende ervaren collega’s ingewerkt, zodat ze meer informatie krijgen. Wekelijks hebben wij een overleg met de geldverstrekkers en Quion. Op deze manier creëren we korte lijnen, duidelijke communicatie en helpen we elkaar met dossiers.

Wat maakt werken bij FlexFront zo leuk?
Het zit al in de naam FlexFront, flex – flexibiliteit en dat vind ik het prettigste bij ons. Het vertrouwen in de medewerkers van directie en leidinggevenden is een belangrijk punt waar ik waarde aan hecht. Het is een modern bedrijf met een relaxte sfeer. Af en toe staat een directielid in de keuken om tosti’s te maken of pannenkoeken te bakken.

Waarom verdient FlexFront voor de 7e keer de award?
Omdat het een fijn bedrijf is en we met zijn allen goed werk leveren.​

Stemt u opnieuw voor FlexFront in de Gouden Lotus verkiezing 2022?