Werken bij FlexFront? | inloggen adviseur | contact

 

Uw klant is gebaat bij kwalitatief advies en uw advies wordt optimaal ondersteund door een efficiënt acceptatieproces. FAST is een verwerkingssysteem dat in eigen beheer door FlexFront Groep is ontwikkeld. Het stelt u (en uw klant) in staat elk dossier optimaal te volgen en verschaft u bovendien informatie waardoor het acceptatieproces wordt geoptimaliseerd. Een juist gebruik van FAST zorgt voor een substantiële tijdswinst waardoor uw klant sneller antwoord krijgt en u een lagere dossierprijs betaalt. U leest meer over FAST in onderstaande brochure.

 

 

In de brochure 'De volgende efficiënte stap in FAST' leest u over de volgende stap in efficiëntie met de introductie van het klantportaal en de FlexFront app. Hierin is ook een tussen evaluatie van 9 maanden FAST te vinden, waaruit blijkt dat sinds de introductie van FAST de gemiddelde doorlooptijd sterk verbeterd is.

De FlexFront app

In de FlexFront app kunt u elke minuut van de dag via uw smartphone de status van uw dossiers volgen op een simpele, pragmatische manier.

In de app krijgt u niet alleen inzicht in de status en de voortgang van uw lopende dossiers. U ontvangt berichten en kunt hierop via uw telefoon een antwoord retourneren. U kunt documenten bekijken zoals rente-aanbiedingen, stukkenlijsten, bindend hypotheekaanbod, onze dossierfactuur én u krijgt een signaal als een dossier finaal akkoord is. U ziet in welke loyaliteitsklasse u zit en krijgt inzicht in de facturen. Kortom; het gehele administratieve proces is binnen handbereik op uw smartphone.

U downloadt de app in de Apple appstore of bij Google Play en u gebruikt uw FAST inloggegevens om de app te activeren. 

    

 

FAST is gekoppeld aan ons loyaliteitsprogramma. Een loyale samenwerking komt ten goede aan een efficiënt acceptatieproces. Het acceptatieproces is gebaat bij correcte documentaanlevering, loyale samenwerking per geldverstrekker-specialistenteam en een korte doorlooptijd. U heeft invloed op deze drie pijlers en wanneer u deze pijlers effectief inzet, scheelt dit tijd en kosten in het acceptatieproces. Dit efficiëntievoordeel geven we u graag terug.

In 2018 is FAST uitgeroepen tot de meest innovatieve dienstverlening aan het intermediair en is daarmee winnaar van de Gouden Lotus Award.