Werken bij FlexFront? | inloggen adviseur | contact

FAST

Efficiënte verwerking voor optimale klanttevredenheid

 

Uw klant is gebaat bij kwalitatief advies en uw advies wordt optimaal ondersteund door een efficiënt acceptatieproces. FAST is een verwerkingssysteem dat in eigen beheer door FlexFront Groep is ontwikkeld. Het stelt u (en uw klant) in staat elk dossier optimaal te volgen en verschaft u bovendien informatie waardoor het acceptatieproces wordt geoptimaliseerd. Een juist gebruik van FAST zorgt voor een substantiële tijdswinst waardoor uw klant sneller antwoord krijgt en u een lagere dossierprijs betaalt. U leest meer over FAST in onderstaande brochure.

 

 

FAST is gekoppeld aan ons loyaliteitsprogramma. Een loyale samenwerking komt ten goede aan een efficiënt acceptatieproces. Het acceptatieproces is gebaat bij correcte documentaanlevering, loyale samenwerking per geldverstrekker-specialistenteam en een korte doorlooptijd. U heeft invloed op deze drie pijlers en wanneer u deze pijlers effectief inzet, scheelt dit tijd en kosten in het acceptatieproces. Dit efficiëntievoordeel geven we u graag terug.

In 2018 is FAST uitgeroepen tot de meest innovatieve dienstverlening aan het intermediair en is daarmee winnaar van de Gouden Lotus Award.