Werken bij FlexFront? | inloggen adviseur | contact

Kenmerken MUNT Hypotheken

MUNT Hypotheken

MUNT Hypotheken is in 2018 voor de 3e keer op rij winnaar van de Gouden Lotus Award als beste hypotheekverstrekker. Daarnaast is MUNT Hypotheken uitgeroepen tot beste Nederlandse geldverstrekker van 2019, dit is een prijs van De Nationale Hypotheekbond. FlexFront is de grootste distributiepartner van MUNT Hypotheken. 

 

De voordelen van een MUNT Hypotheek voor de consument: 

  1. De consument betaalt automatisch minder rente na aflossen.
  2. De consument kan zonder kosten aflossen met eigen geld.
  3. De consument krijgt de rente op de dag van passeren als deze lager is dan in het rente-aanbod.
  4. Een hypotheek is binnen 3 werkdagen – van rente-aanbod tot en met finaal akkoord – geregeld.

 

De Simpel Overstap Hypotheek

De Simpel Overstap Hypotheek is voor alle huizenbezitters die hun hypotheek willen oversluiten om zo de maandlasten te verlagen en/of de hypotheekvoorwaarden te verbeteren. Deze Simpel Overstap Hypotheek is bedoeld voor oversluiters met een hypotheek die minimaal 5 jaar loopt.

De kenmerken:

  • Geen taxatierapport nodig (Calcasa waardebepaling volstaat)
  • Geen werkgeversverklaring en salarisstrook nodig; SV-loon (zichtbaar op UWV Verzekeringsbericht), inkomensverklaring (bij zelfstandige) en/of pensioeninkomen (zichtbaar op Pensioenoverzicht) voldoet
  • Geldigheid rente-aanbod is 3 maanden, verlengen is niet mogelijk
  • Meefinancieren boeterente is mogelijk
  • Consumptieve opname niet mogelijk
  • Looptijd over te sluiten hypotheek minimaal 5 jaar

 

Dagverwerking houden we hoog in het vaandel. Na aanvraag ontvangt u binnen 24 uur een passend rente-aanbod. Het complete dossier beoordelen we een werkdag na ontvangst waarna meestal nog dezelfde dag het finaal akkoord besluit valt. 

In de FlexFront productvergelijker vindt u de meest voorkomende kenmerken van MUNT Hypotheken keurig op een rij. Natuurlijk kunt u uw inhoudelijke acceptatievragen ook stellen aan een van onze vakspecialisten van team MUNT Hypotheken.  Belt u hiervoor naar 030 600 5120.

 

Dossiers in beheer

Voor MUNT Hypotheken behandelt FlexFront verhogingen van de leningen, voor alle overige vragen over een MUNT Hypotheken dossier in beheer neemt u contact op met Stater via telefoonnummer 085 7600 016.