Werken bij FlexFront? | inloggen adviseur | contact

MUNT Hypotheken

MUNT Hypotheken is sinds september 2014 actief op de Nederlandse hypotheekmarkt. Het succes van MUNT Hypotheken is sindsdien ongekend. MUNT Hypotheken is herkenbaar door de scherpe rentes en duidelijke voorwaarden en uiteraard door een duidelijk, snel en zorgeloos aanvraagproces. MUNT Hypotheken verzorgt simpele en moderne hypotheken met geld van oerdegelijke Nederlandse pensioenfondsen. MUNT Hypotheken staat sinds 2015 standvastig in de top 10 van grootste geldverstrekkers van Nederland.

Kenmerken MUNT Hypotheken

MUNT Hypotheken

MUNT Hypotheken is in 2018 voor de 3e keer op rij winnaar van de Gouden Lotus Award als beste hypotheekverstrekker. FlexFront is de grootste distributiepartner van MUNT Hypotheken. 

De voordelen van een MUNT Hypotheek voor de consument: 

  1. De consument betaalt automatisch minder rente na aflossen.
  2. De consument kan zonder kosten aflossen met eigen geld.
  3. De consument krijgt de rente op de dag van passeren als deze lager is dan in het rente-aanbod.
  4. Een hypotheek is binnen 3 werkdagen – van rente-aanbod tot en met finaal akkoord – geregeld.

 

De Simpel Overstap Hypotheek

De Simpel Overstap Hypotheek is voor alle huizenbezitters die hun hypotheek willen oversluiten om zo de maandlasten te verlagen en/of de hypotheekvoorwaarden te verbeteren. Deze Simpel Overstap Hypotheek is bedoeld voor oversluiters met een hypotheek die minimaal 5 jaar loopt.

De kenmerken:

  • Geen taxatierapport nodig (Calcasa waardebepaling volstaat)
  • Geen werkgeversverklaring en salarisstrook nodig; SV-loon (zichtbaar op UWV Verzekeringsbericht), inkomensverklaring (bij zelfstandige) en/of pensioeninkomen (zichtbaar op Pensioenoverzicht) voldoet
  • Geldigheid rente-aanbod is 3 maanden, verlengen is niet mogelijk
  • Meefinancieren boeterente is mogelijk
  • Consumptieve opname niet mogelijk
  • Looptijd over te sluiten hypotheek minimaal 5 jaar

 

In de FlexFront productvergelijker vindt u de meest voorkomende kenmerken van MUNT Hypotheken keurig op een rij. Natuurlijk kunt u uw inhoudelijke acceptatievragen ook stellen aan een van onze vakspecialisten van team MUNT Hypotheken.  Belt u hiervoor naar 030 600 5120.

Dagverwerking houden we hoog in het vaandel. Na aanvraag ontvangt u binnen 24 uur een passend rente-aanbod. Het complete dossier beoordelen we een werkdag na ontvangst waarna meestal nog dezelfde dag het finaal akkoord besluit valt.